De Laurentis izdao naređenje: Dovedite mi Edina Džeku

Predsjednik Napolija odlučan u namjeri da dovede Džeku

De Laurentis izdao naređenje: Dovedite mi Edina Džeku

Walter Mazzari naredne sezone vjerovatno neće sjediti na klupi Napolija, a klub podno Vezuva napustit će i Edinson Cavani. 

Urugvajac će vjerovatno preći u redove Manchester Cityja, a predsjednik ekipe iz Napulja potvrdio je da je poslao sportskog direktora u Manchester City kako bi razgovarao o mogućem transferu Cavanija u Napoli dok bi u drugom pravcu trebao naš reprezentativac Edin Džeko. 

"Nisam razgovarao sa Benitezom, ali bio sam u Londonu, sa Chiavellijem i Bigonom iz jednog jednostavnog razloga. Pripremam film o Steveu Jobsu. Iako sam rekao Bigonu, idi u Manchester i pregovaraj za Džekin transfer, te vidi šta su oni spremni da ponude za Cavanija," rekao je De Laurentis. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.