De Laurentis opet "laprda": Ako on vrijedi toliko, koliko onda vrijedi Inglese

Predsjednik Napolija o prelaznom roku

De Laurentis opet "laprda": Ako on vrijedi toliko, koliko onda vrijedi Inglese

Predsjednik Napoli Aurelio De Laurentiis pričao je o prelaznokm roku u italijanskoj Serie A nekoliko dana pred početak sezone.

Govoreći za Radio Kiss Kiss Italia, De Laurentiis se dotakao nekoliko tema:
 
O Bellotiju: "Govori se da Torino traži 65 miliona, da li postoje pregovori?
Lažn! Izgleda tako čudno, čini se kako svi arhitekti između tužilaca i novinara čine da se ovaj igrač precjenjuje. Ako je Belotti vrijedan 65 miliona, zadovoljan sam, jer to znači da Inglese vrijedi 85!
 
Prošle godine je postigao 12 golova u ligi, dok je u Torinu Belotti postigao deset. Ako Belotti danas vrijedi 65 miliona sljedeće godine će Inglese vjerovatno vrijediti 100!"
 
O golmanu:

"Tačno je, mogao bi doći Ospina. Pregovaramo, postoje razlike u zahtevima. Vjerujemo da ćemo ga uspjeti dovesti. Mignolet? Nismo s njim ništa pričali, ali znate da smo bili zainteresirani Ochou, Mignoleta i Ospinu, kao i na nekadašnjeg člana Fiorentine, Tatarusanua. Četiri su golmana u opticaju, ali Ochoa, koji mi se sviđa neće doći jer je državljanin zemlje izvan Evropske unije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi