De Laurentis: Za Cavanija su stigle preniske ponude

De Laurentis: Za Cavanija su stigle preniske ponude

Midhat Šljivak

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentis, odgovarao je na pitanja navijača na Twitteru, a navijači tima iz Napulja su postavljali itekako zanimljiva pitanja.

Najviše ih je naravno zanimalo da li Urugvajac Edinson Cavani, koji je bio na meti nekoliko evropskih bogataša.

"Cavani ima još četiri godine ugovora i klauzulu od 63 miliona eura. Primili smo nekoliko ponuda, koje su bile mmnogo manje od ove klauzule", napisao je De Laurentis, a potom je komentarisao i izbor Rafaela Beniteza kao trenera ekipe.

"Mnogi me pitaju zašto sam izabrao Beniteza. Odgovor je jednostavan, on je osvojio dosta trofeja u prošlosti i pravio je sjajne stvari sa Liverpoolom", dodao je De Laurentis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.