De Rossi ne brine Bocu

Ostat će u Argentini

De Rossi ne brine Bocu

E. Škorić

Sportski direktor Boca Juniorsa Nicolas Burdisso potvrdio je da će Daniele De Rossi poštovati ugovor s klubom.

Iskusni Italijan je ljetos potpisao ugovor s Bocom do 2020. godine, ali zbog povreda je upisao samo pet nastupa ove sezone i s klupe je pratio polufinale Cope Libertadoresa protiv River Platea.

"Daniele je došao u Argentinu igrati za Bocu, jer je to bila njegova želja", rekao je na konferenciji za novinare Burdiso, dodavši:

"Imao je neku nesreću i tu povredu, ali njegova posvećenost i status su takvi da uopšte ne treba o tome raspravljati. Nadamo se da se vraća što prije".

De Rossi je cijelu karijeru proveo u Romi, da bi ovog ljeta u Rimu saznao da mora da ode, pa se odlučio na prelazak u Bocu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi