De Rossi u subotu potpisuje za Bocu Juniors

Neće još uvijek u penziju

De Rossi u subotu potpisuje za Bocu Juniors

E. Čaušević

Iskusni italijanski veznjak Daniele De Rossi prema svemu sudeći još uvijek neće završiti karijeru.

De Rossi je na kraju prošle sezone napustio Romu nakon što mu je istekao ugovor. Prethodnih danas se špekulisalo da će završiti karijeru, ali čini se da od toga još uvijek nema ništa.

Italijanski veznjak je cijelu dosadašnju karijeru proveo u dresu Rome, a na korak je od potpisa za Bocu Juniors. Argentinski mediji pišu da je sve dogovoreno i da se De Rossi očekuje u subotu na ljekarskim pregledima.

Navodno, on će potpisati jednogodišnji ugovor, te će dobiti dres brojem 16 u svom novom klubu. De Rossi je bio veoma ljut što mu Roma nije ponudila novi ugovor jer je cijelu karijeru proveo u dresu rimskog kluba.

Iako je bio odlučio da se penzioniše na kraju nije mogao odbiti poziv Boce jer je priznao da je to klub za koji bi jednog dana volio igrati, a kako stvari stoje to će mu se veoma brzo ostvariti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi