Jedno veliko pojačanje je već dočekano na aerodromu, sada se čeka Daniele De Rossi!
Foto: Screenshot

Boca se ne šali

Jedno veliko pojačanje je već dočekano na aerodromu, sada se čeka Daniele De Rossi!

Argentinski velikan, Boca Juniors se pojačava, a sada je ovaj klub napravio proboj i na evropsko tržište.

Naime, Boca Juniors je već osigurala jedno veliko pojačanje u liku 29-godišnjeg krilnog fudbalera Benfice Eduarda Salvija.

Salvio je još ranije sletio na aerodrom u Buenos Airesu, te će uskoro biti predstavljen kao novi igrač Boce.

Međutim, Boca tu neće stati. Još ranije su se pojavile informacije da Dainele De Rossi ipak neće u penziju, već da će se okušati u Argentini.

Sada se već smatra da je De Rossi na korak od dolaska u Bocu, a iz Argentine stižu vijesti da bi on u narednim danima trebao stići u Buenos Aires, te da bi već u ponedjeljak trebao prvi put trenirati sa svojom novom ekipom.

Podsjetimo, Roma je "otjerala" svoju legendu na kraju ove sezone s obzirom da 35-godišnjem De Rossiju nije ponuđeno produženje saradnje.

Navodno je De Rossijevoj odluci da se okuša u dresu Boce juniors prethodio "pritisak" njegovog nekadašnjeg saigrača, a danas sportskog direktora argentinskog kluba, Nicolasa Burdissa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti