De Rossi upleten u skandal, valjda mu je sada jasno gdje je došao...

Mogli su mu uništiti brak

De Rossi upleten u skandal, valjda mu je sada jasno gdje je došao...

E. Škorić

Ni kriv, a ni dužan je Daniele De Rossi morao da se pravda supruzi i umalo da mu 'rasture' brak argentinski mediji.

Preciznije, argentinski "Intrusos" je objavio kako je dugogodišnji igrač Rome, koji je od ovog ljeta u Boci, koketirao sa glumicom Juanom Viale.

Juana je navijačica Rivera, pa je priča o navodnoj aferi s De Rossijem zaintereosvala argentinsku javnost.

Sve to dešavalo se pred nedavni derbi Rivera i Boce (0:0), a čini se da tu nema nimalo istinem, pošto je De Rossi, kao i Romi, jednako lojalan i supruzi Sarah s kojom je preselio u Buenos Aires, a zajedno s njima su u Argentinu došla i njihvoa djeca.

Očito je ovo bio samo pokušaj da se destabilizira Boca i naruši atmosfera, a De Rossi je morao Sarah objasniti da nije imao nikakvu aferu sa Juanom i da je sve to zapravo maslo argentinske štampe koja je naklonjena Riveru.

Top Komentari

zvjezdan10
zasto kad ukucam sport sport . ba otvori mi žutu štampu i showmagazin ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi