Novinar Ibrahimoviću postavio bizarno pitanje, a ovaj ga odgovorom "ugasio"

U Ibrinom stilu!

Novinar Ibrahimoviću postavio bizarno pitanje, a ovaj ga odgovorom "ugasio"

S. Grebović

Svim koji iole prate dešavanja u fudbalu znaju da je Zlatan Ibrahimović kroz svoju bogatu karijeru bio neko ko nikada nije imao "dlaku na jeziku".

Legendarnog Šveđanina su u Los Angelesu sačekali brojni navijači, ali i novinari koji su željeli da se fotografišu sa njim, a jedan od njih je odlučio da se "napravi pametan".

Upitao je Zlatana šta misli o dolasku Danijelea De Rossija u Bocu Juniors što bi i imalo nekog smisla da je napadač bilo čime bio povezan sa De Rossijem ili Bocom.

Popularnog Ibru je to pitanje očigledno iznerviralo pa je imao spreman odgovor:

"Želiš da se slikaš ili ne", upitao ga je Zlatan i nastavio svojim putem. U njegovim stilu reklo bi se.

Top Komentari

Samojuve
Pun sebe lik
4 11
Mele
Pa kakve veze ima De Rossi i to sto Zlatan u Sad igra, ?? Sranje, mada je Zlaja igrao protiv njega, nisu u istom klubu nikad bili.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi