De Sanctis: Pobjeda je mogla biti ubjedljivija

Napoli savladao Chelsea sa 3:1

De Sanctis: Pobjeda je mogla biti ubjedljivija

Golman Napolija, Morgan De Scantis, izrazio je zadovoljstvo sinoćnjom pobjedom Napolija protiv Chelseaja, ali je također mišljenja da je pobjeda moga biti i ubjedljivija.

Napolitanci su slavili sa 3:1, nakon što su gubili na početku utakmice, a do kraja meča su imali još nekoliko sjajnih prilika da Chelseaju nanesu i teži poraz:

"Zadovoljan sam, ali 3-0 ili 4-1 bio bi još bolji rezultat. U London idemo sa solidnom prednošću, ali moramo biti i vrlo oprezni. Oni će morati napast, a tu je naša šansa, iz kontranapada. Moja velika želja je bila da ne primimo gol, ali eto, nažalost smo primili." rekao je bivši reprezentativni golman Azzurra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.