De Telegraaf: Suarez "Cannibal Ajax"

De Telegraaf: Suarez "Cannibal Ajax"

U današnjem izdanju  holandski De Telegraaf pod nazivom Suarez "Cannibal Ajax" pozvao Ajax i Holandski nogometni savez da poduzme mjere oko kažnjavanja napdača Ajaxa, Luisa Suareza.

Na utakmici između Ajaxa i PSV-a u sudačkoj nadoknadi došlo je do manjeg incidenta, a Luis Suarez je iskoristio priliku kako bi ugrizao Bakkala.

Sudija ovog susreta nije vidio incident i Urugvajac je ostao nekažnjen. Sada je Ajax i Holandski fudbalski savez pod pritiskom, jer mogu provesti sankcije na osnovu video snimka.

23-godišnji napadač se već drugi put suočava sa oštrim kritikama ove godine. Prvi put se desilo na Svjetkom prvenstvu u Južnoj Africi kada je igrajući pomogao Urugvaju da eliminiše Ghanu iz četvrtine finala.

rn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti