Dean opet u centru pažnje: Sudi 'svom' klubu

Ima povjerenje FA

Dean opet u centru pažnje: Sudi 'svom' klubu

E. Škorić

Meč treće runde engleskog FA Cupa između Tottenhama i Aston Ville sudit će Mike Dean.

Dean je dosta kritikovan zbog pojednih odluka, a čovjek koji je znao slaviti golove Tottenhama upravo će suditi toj ekipi u FA Cupu.

Pored toga, nedavno je dao crveni karton nogometašu West Hama Sofianeu Feghouliju u meču protiv Manchester Uniteda. To je bio peti crveni karton kojeg je Dean dodijelio u 15 utakmica ove sezne.

Čekićari su uputili žalbu, a menadžer Slaven Bilić oštro ga je napao zbog "nepromišljenih odluka". Čovjek koji navodno voli da bude u centru pažnje i kojeg smatraj arogantnim i lošim sucem i dalje ima povjerenje Engleskog nogometnog saveza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi