Debakl bivšeg trenera Želje u Evropa ligi

Luftetari pregažen u Latviji

Debakl bivšeg trenera Želje u Evropa ligi

Ekipa Luftetari Gjirokastra, koju sa klupe predvodi bivši trener Željezničara Miloš Kostić, doživjela je danas pravi debakl na gostovanju kod Ventspilsa u okviru Evropa lige.

U prvom meču 1. pretkola drugog po rangu evropskog takmičenja latvijska ekipa je nakon samo 45 minuta igre pregazila ekipu Miloša Kostića jer je rezultat bio 5:0. Do kraja susreta su domaći malo digli nosu sa gasa, pa je 5:0 ostao konačan rezultat.

Revanš susret je na rasporedu za sedam dana u Albaniji.

Podsjetimo, Kostić je bh. premijerligaša vodio u periodu od maja do augusta 2016. godine, a nakon njega tim je preuzeo Slavko Petrović. Slovenski stručnjak je albansku ekipu preuzeo pred početak ove sezone. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi