Krčmarević bez puno dilema, Krpić isturen u napadu

Krčmarević bez puno dilema, Krpić isturen u napadu

S. Mlaćo

Pred nogometašima Željezničara od 18 sati je prvi evropski izazov u novoj sezoni. Rival Plavima će biti estonska Narva Trans i svakako da je bh. predstavnik veliki favorit u ovom dvomeču. 

To će ipak morati dokazati na terenu, a u Željezničaru vjeruju u pozitivan rezultat već u prvom meču.

Slobodan Krčmarević ne može zbog povrede računati na Stojana Vranješa, a očekuje se da neće biti velikih promjena u početnoj jedanaestorci.

Na golu će biti Vedran Kjosevski, do će zadnju liniju činiti Osmanković, Bakrač, Stevanović i Pavić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U veznom redu će svoje mjesto zauzeti Blagojević, Hajdarević, Arežina, Veselinović (Zec), Zajmović, dok će se u vrhu napada naći pojačanje iz ljetnog prelaznog roka Sulejman Krpić.

Meč u Tallinu počinje u 18 sati, a Željezničar će imati i podršku svojih navijača koji su jučer pristigli u Tallin.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

alen
Prijenos utakmice ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi