8

Komentari (8)

VelaHavle
Hahahahaha na apratima ste vi sto fol nek3 snimke trazite.. eno vam engleska premijer liga i gledajte
Arnel925
Jarane ovima sto smeta snimak, neka uluze marku u nas fudbal pa ce mozda biti i bolje. Nece oni vama pustati 4K snimak ako se niko ne interesuje za utakmice u nasoj ligi. Nije dovoljno samo gledati derbi utakmice. Hocete kvalitet lige petice a gledanost nula. Budi te realni.
Zoilomas
Da ne ulazemo ne bi mi ni gledali al stari ako moze obicni telefon snimiti extra video, koji kur@c imamo te "profesionalne kamere"? Treba se to skinuti i poslati dole u afriku u congo za njihovu prvu ligu, vratiti pare i uloziti opet u bolje.
Benjamingst
Zoilomas, treba ulagati u ligu provo. Vratiti gledaoce na trebine. Prodati TV prava Areni Sport ili Sport Klub. Bez namjestanja utakmica itd...
ArminA
Ja sam poceo gledati utakmicu i kad sam vidio kvalitet znaci Bogu za plakati. Pa jebemu mater zar moramo po svemu biti amateri.
Zoilomas
Znaci nedo bog da kap kise padne na satelit, odma pocinje crtani. HAHA
Zoilomas
Vala bas, ima na klixu covjek snimio telefonom bolji snimak od pet ovakvih kamera. Zalosno bas,, bolje vam kupiti neki teli i montirati ga da snima a ne ova g@vna. Zato nas svijet gleda ko da igramo u dzngli.
muchacho
Jebo vas ovakav snimak !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.