Debitant u Evropi drastično oštećen na premijeri

Sudije pomogle Šahtaru

Debitant u Evropi drastično oštećen na premijeri

Turski Konyaspor je sinoć odigrao svoju prvu evropsku utakmicu u historiji, koja će ostati upamćena po velikoj sudijskoj greški.

Šahtar je bio mnogo bolji tim ali se Konya dobro branila sve do 76. minute kada je Facundo Ferreyra pogodio za pobjedu Ukrajinaca.

Iz Konyaspora su protestovali jer je evidentno da je Brazilac bio u ofsajdu, ali nisu uspjeli ništa promijeniti i to je bio momenat koji je prelomio meč.

Priliku za prve bodove Konyaspor, za koji nastupaju Bajić, Hadžiahmetović i Milošević, imat će u narednom kolu protiv Genta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi