Dečko koji je zaludio svijet moli da ga prodaju u PSG: "Poslali su rekordnu ponudu za mene"

Malo je vremena do kraja prijelaznog roka

Dečko koji je zaludio svijet moli da ga prodaju u PSG: "Poslali su rekordnu ponudu za mene"

Admin Čaušević
Teme:

Godinama unazad PSG je postao jedan od najpoželjnijih klubova za igrati pa i ne čudi zašto pojedini igrači čine sve da došu na Park prinčeva, pa čak i javno mole da se njihov transfer u francusku prijestolnicu ostvari. 

Budućnost Randala Kolo Muanija je jedna od najvećih transfer sapunica ovog ljeta i upitno je da li će biti završena na način na koji to želi francuski napadač.

PSG je namjeravao nastaviti sa svojom idejom jačanja tima nakon dolazaka Marca Asensija, Ousmanea Dembelea, Goncala Ramosa i Lee Kang-Ina, a meta je i napadač Eintachta iz Frankfurta.

Francuski mediji su u utorak objavili vijest daje njemačka ekipa ponovno odbila ponudu pariškog kluba od 65 miliona eura plus Hugo Ekitike.

Osvajač Evropske lige iz sezone 2021/22 ostaje dosad nepopustljiv u svojoj poziciji, tražeći 100 milijuna eura za viceprvaka svijeta s Francuskom, uključujući i bonuse.

Oglasi

Pa, nedugo nakon što je ova informacija izašla na vidjelo u Francuskoj, Sky Sports je objavio neke ekskluzivne izjave u kojima Kolo Muani traži da prihvati pariški prijedlog:

"Nije tajna da je PSG dao rekordnu ponudu za mene, preseljenje u Pariz bi bilo jedinstvena prilika za mene. Nadam se i želim da prihvate ponudu iz Pariza i da će transfer biti moguće napraviti", kazao je Francuz.

Ove izjave bivšeg napadača Nantesa mogle bi biti okidač da se njegov transfer u aktuelnog prvaka Ligue 1 definitivno realizijue, nakon što se saznalo da igrač već ima postignut dogovor s klubom glavnog grada Francuske za sljedećih pet sezona.

Tako bi Luis Enrique, kada bi Muani stigao u Francusku, imao na raspolaganju listu sjajnih ofanzivaca na kojoj su još Kylian Mbappe, Goncalo Ramos, Marco Asensio, Ousmane Dembele.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ljetni prijelazni rok u Francuskoj traje do ponoći 1. septembra pa PSG i nema previše vremena da ispuni zahtjev Frankfurta.

Francuza je u svojim redovima želio vidjeti i Bayern, ali su na kraju Bavarci uspjeli dovesti Harryja Kanea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi