Nerealna scena: Mbappe roni suze dvojice igrača PSG-a, nije ostao imun na poniženje!

Sve se dešavalo na Parku prinčeva

Nerealna scena: Mbappe roni suze dvojice igrača PSG-a, nije ostao imun na poniženje!

Admin Čaušević

Kylian Mbappe se vratio na Park prinčeva i odmah oduševao. Pariška publika je mogla uživati u majstorijama prema mnogim najboljeg fudbalera svijeta. PSG je slavio sa 2:0 protiv Lensa, a Francuz je bio prvo ime susreta.

Pariška publika je poznata po tome da javno kritikuje odluke klupskog rukovodstva, te pojedine igrače dočekuje na nož te jednostavno nema milost prema nepoželjnim.

To je demonstrirano i pred meč protiv Lensa kada su navijači pariških Svetaca izviždali dvojicu svojih igrača. U pitanju su Asensio i Marquinhos.

Brazilac je potvrđen za kapitena, dok je Asensio stigao iz Real Madrida kao slobodan igrač, ali čini se da na Parku prinčeva nije dobrodošao.

Iako je često kritikovan kao vrlo bahat i prepotentan dečko, Mbappe je na kraju utakmice pokazao svoju dobru stranu.

Kamere se uspjele snimiti trenutak kada je francuski superstar pustio suzu, a navodi se da je jedan od razloga i odnos navičaja prema Marquinhosu i Asensiju.

Oglasi

Brazilac i Španac sigurno nisu ni prvi ni posljednji koji su dobili zvižduke pošto su prošle sezone kroz isto prošli Neymar i Leo Messi koji više nisu članovi prvaka Francuske.

Inače, Asensio je zabio drugi gol na meču, proslavio ga sa Mbappeom što dovoljno govori kakvu podršku bivši as ima od Francuza.

Naravno i dalje je top tema u Parizu ostanak ili odlazak Mbappea iz kluba, a pred kamere je poslije meča sa Lensom stao Gianluigi Donnarumma i otklonio sve dileme.

"Zadovoljstvo je igrati s Kylianom, on je fantastičan", kazao je Italijan te da odgovor na pitanje da li Francuz ostaj: "Da, da, sigurno."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako će aktuelnu sezonu igrati sa PSG-om za sada nema naznaka da će Mbappe produžiti ugovor što njegov odlazak sljedećeg ljeta kao slobodnog igrača čini i više nego izvjesnim.

Top Komentari

bk123
Neznate ni točan rezultat utakmice a da znate zašto je suzu pustio
1 0
Ende
HOCEMO CLANAK O 3 (TRI) ČISTA PENALA KOJA NISU DOSUĐENA ZA TUZLA CITY !!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi