Deco: Igrali smo loše, bili smo nervozni

Nakon remija sa Slonovima

Deco: Igrali smo loše, bili smo nervozni

Edmir Škorić

Portugal je u prvom susretu Svjetskog prvenstva remizirao sa Obalom Slonovače (0:0).

Deco, igrač Chelseaja koji na SP-u brani boje portugalske reprezentacije, vjeruje da su Portugalci odigrali loše, ali i dodaje kako je nervoza bila prisutna kod igrača, budući da se radilo o njihovom prvom susretu na 19. Mundijalu.

"Nismo igrali dobro, dok su Obalobjelokošćani bili na svom nivou. Znali smo i prije utakmice da će biti teško. Naravno, željeli smo pobjedu i imali smo šansi da je ostvarimo. To je bila naša prva utakmica, pa se osjetila nervoza, a bili smo i zabrinuti", kaže Deco, koji smatra da je sve još uvijek otvoreno.

"Taj remi sve ostavlja otvorenim. Moramo se poboljšati već u narednoj utakmici protiv Sjeverne Koreje i napokon ostvariti pobjedu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti