Deco sretan na Stamford Bridgeu

Deco sretan na Stamford Bridgeu

Edmir Škorić

Iako je u ljetnom prelaznom roku bio vrlo blizu Intera, Portugalac Deco odlučio je nakon razgovora sa Carlo Ancelottijem ostati, a bivši veznjak Barcelone sada je sretan zbog te odluke.

Nakon što je imao tešku prvu sezonu na Stamford Bridgeu, portugalski reprezentativac Deco htio je napustiti klub i krenuti ka Interu gdje ga je čekao Jose Mourinho.

Međutim, na razgovor ga je pozvao Chelseajev trener Carlo Ancelotti i dao mu do znanja kako je potreban londonskom klubu.

"Razgovarao sam sa trenerom i on mi je rekao kako želi da ostanem. To je bio jako važan razgovor za mene i sretan sam što sam još uvijek ovdje", kazao je Deco te dodao.

"Dobro je što trener ima povjerenja u mene i zadovoljan sam igrom."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.