Dedić je u dosadašnjem dijelu prvenstva najbolji strijelac ekipe

Veznjak Čelika uoči Sarajeva

Dedić: Ako mi budemo pravi onda gosti ovdje nemaju šta tražiti

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će imati težak zadatak da na domaćem terenu savladaju lidera na tabeli, ekipu Sarajeva. Poznato je da su gosti s Koševa prošle sezone na Bilinom polju nakon 16 godina slavili pobjedu, međutim sadašnja ekipa Čelika mnogo je jača u odnosu na prošlogodišnju.

Jedan od aduta stručnog štaba u sutrašnjoj utakmici svakako je i veznjak Anel Dedić, strijelac dva gola u dosadašnjem dijelu prvenstva. On vjeruje da će svi igrači dati svoj maksimum, te da će uz pomoć navijača ostvariti pozitivan rezultat.

"Znamo šta nam naredna utakmica nosi, što se tiče igrača svi su spremni, ozbiljni smo i ko god sutra istrči da će dati i više od maksimuma. Pozvao bi sve navijače da nas podrže, iako ne sumnjam da će sutra biti stadion ispunjen do posljednjeg mjesta. Nadam se da ćemo uz podršku navijača pokazati da je ova ekipa spremna za malo veće izazove nego što su dosad bili. Pobijedili smo Zrinjski i Željezničar, nemamo potreba da se bojimo Sarajeva, trebamo samo ući ozbiljno u utakmicu i rezultat neće izostat", nada se Dedić.

Bitka u veznom redu mogla bi odlučiti utakmicu

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevo ima jak vezni red, ali imamo i mi dobre vezne igrače, tako da mislim da će to presuditi utakmicu. Sarajevo je u odličnoj formi, prvi su na tabeli, ali dobro igramo i mi. Ako mi budemo pravi, onda se oni tu neće ništa pitati", završio je Dedić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije