Namir Alispahić novi igrač Čelika
Nakon tri godine ponovo u dresu kluba s Bilinog polja

Potpisao na godinu dana

Namir Alispahić novi igrač Čelika · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Kako smo pisali prije 10-tak dana, treninzima kluba s Bilinog polja priključio se i 23-godišnji Namir Alispahić.

Ovaj napadač rođen u Bugojnu na treninzima je zadovoljio ukuse šefa struke Adnana Örneka, te je i zvanično postao novi igrač Čelika.

Alispahić je potpisao ugovor na godinu dana, a pravo nastupa ima već protiv Sarajeva, naravno ako ga stručni štab odabere u najuži krug kandidata za ekipu. Ovaj napadač u svojoj karijeri pored Čelika, nastupao je još za češku Banik Ostravu, Vitez, te švedski Sandviken, koji mu je ujedno bio i posljednji klub.

Bugojanac u svojoj karijeri ima nastupe za kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH. Stručni štab Čelika trenutno na raspolaganju ima petoricu centralnih napadača: Jurinu, Dilavera, Nikolića, Alispahića i H. Adilovića, dok s druge strane ima deficit s bočnim pozicijama, gdje pored Livaje na desnoj i Bevaba na lijevoj strani, nema kvalitetnih zamjena.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stopkrkanima
Momak dvije lijeve ima sta potpisujete koji kurac napadace uopste vezni red supalj krila suplja. Pucate pricu dolaze senegalci dolazi zahirovic dje su oni kad ce u januaru doc?
7 2
kikimusampa
Što će nam ovaj panj?
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi