Bivših veznjak Zeničana nakon raskida ugovora

Dedić: Čelik je bio nekorektan, niko me iz Slobode nije zvao

8

Komentari (8)

rodjak
evo da se kladimo da ce u MDK
Disha
Uzmi im zadnju kurdsku liru.
opasni12
Tako to bude! Prije godinu dana najbolji daleko ti si tata a sada kada ode pljuj! Šta hoćeš reci da su svi koji su tužili klub pijandure hahahaha! Dao Bog pa ispali iz lige! Samo da ne slušam vise koliko duguju i šta rade igračima!
Samoiskreno
Pljuje ih raja vec godinu dana mojne se ofirat
Samoiskreno
Jesi li ti korektan kada pijancis poslije svake tekme pobjeda poraz nebitno..? 16 UTAKMICA NEMAS UCINKA KAPITEN VEZNI IGRAC ? JEL KOREKTNO ? JEL korektno da na koljena padas u 30 minuti ?
Strucnjak12345
Jel korektno od kluba da se igraci ne plaćaju, sve dok podrzajemo, odnosno branimo, ovakav (ne) rad u klubu Celik ce sve vise tonuti, jeste li svjesni koliko se novih dugova nabilo od dolaska Kasumovicevog investitora
burazengija
Trebas ti malo postati fudbaler pa da ti jedini izvor novca bude fudbal,pa bi vidio koliko visok bi bio tvoj moral kad u 5,6 mjeseci dobijes jednom platu. A dijete ne pita imas li ,racuni ne pitaju imas li itd..Ne serite bzvz svako zenicko dijete ste posrali i popljuvali kad god i sta god je uradilo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.