Veznjak Čelika za SportSport.ba

Dedić: Idemo u Bijeljinu da pokušamo pobijediti

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u Bijeljini gostovati Radniku u okviru 11. kola Premijer lige. Biće to sigurno interesantan duel podjednakih ekipa, koji dijele peto i šesto mjesto na tabeli sa po 16 bodova.

Jedan od igrača od kojih dosta zavisi igra Zeničana je i 23-godišnji veznjak Anel Dedić, koji je optimista glede narednog gostovanja crno-crveni.

"Radnik je dobra ekipa što pokazuje igrama, ali i stanjem na tabeli. Mi idemo u Bijeljinu da nastavimo dobar niz i da ostanemo neporaženi, nastojat ćemo da dođemo do tri boda, iako smo malo hendikepirani neigranjem nekoliko igrača, ali to ne smije biti nikakav alibi. Očekuje nas tvrda utakmica, niko se ne naigra protiv nas, možda smo i kvalitetnija ekipa od Radnika, vjerujem da će uz korektno suđenje biti sve u redu", nada se Dedić.

Dobru formu iz prošle, nastavio je i u ovoj sezoni

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neću se buniti ako zabijem još koji pogodak, ja iskreno ne bih volio da zabijem gol, ako će ekipa osvojiti tri boda. Mislim da smo u dosadašnjih 10 kola mogli imati još koji bod na svome kontu, ali moramo biti zadovoljni. Nesretno smo neke utakmice poraženi, morali smo imati dva-tri boda više, ali nije ni ovako loše, samo da nastavimo u ovome ritmu", kazao je za SportSport.ba Anel Dedić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.