Dedić: Sloboda je moj klub, ali moram gledati od čega živim

Napustio Slobodu, pa pristupio Slogi Simin Han

Dedić: Sloboda je moj klub, ali moram gledati od čega živim

S. Mlaćo

Mirsad Dedić, sada već bivši trener golmana u FK Sloboda, nakon 12 godina odlučio je napustiti ovaj klub.

Dedić je nezadovoljan  primanjima u klubu sa Tušnja saopštio odluku čelnicima Slobode, te se odlućio razići.

"Razlog su novčanja primanja, nema tu tajni. Novi grači dolaze, sve se to plaća, pa sam sada pitao šta je sa nama?, priča nekadašnji golman reprezentacije Bosne i Hercegovine za SportSport.ba.

"Tu sam dvanaest godina, ali živim do toga, to mi je posao. Sloboda je moj klub, međutim, svako mora gledati od čega živi. Znali smo pet mjeseci biti bez plate nekada, ali smo isto tako znali da nema para, međutim, šta je sada kad ima. To je jedini razlog mog napuštanja", jasan je naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, Dedić nije dugo bio bez kluba.

"Dogovorio sam saradnju sa Slogom Simin Han i ponedjeljak ću se priključiti svom novom timu", otkrio je Mirsad Dedić za SportSport.ba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije