Đedović: Ostavio sam srce na parketu

Midhat Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine vratila se kući iz Slovenije sa Eurobasketa, a ekipa našeg portala na sarajevskom aerodromu razgovarala je sa našim najboljim igračem Nihadom Đedovićem.

"Zadovoljni ne možemo biti jer nam je bio cilj drugi krug, no na kraju možemo biti sretni kada vidimo ove ljude koji su nas dočekali. Ostao je gorak ukus je nismo prošli u taj drugi krug", na početku razgovora za SportSport.ba kaže naš najbolji igrač na Eurobasketu Nihad Đedović.

Nakon prespavane noći kada bi nešto mogao promijeniti, šta bi to bilo?

"Možda zadnje tri minute protiv Litvanije. Ključni momenat našeg ispadanja su bile prve dvije utakmice u kojima smo bili jako loši. Zadovoljan sam svojim igrama, ostavio sam srce na terenu i mislim da sam opravdao očekivanja", zaključio je Đedović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.