Đedović pauzira deset sedmica: Vratit ću se jači

Bh. košarkaš za SportSport.ba

Đedović pauzira deset sedmica: Vratit ću se jači

Bh. košarkaš Nihad Đedović doživio je povredu na utakmici protiv Dijona i njegovo odsustvo sa parketa trebalo bi trajati oko deset sedmica. 

Đedović je prema medicinskim pregledima povrijedio ligamente, a u kratkom razgovoru za SportSport.ba poručio je da će se vratiti još jači.

"Još uvijek se ne zna tačno koliko ću morati pauzirati, ali to će to trajati otprilike oko deset sedmica. Na svu sreću dobro je prošlo, kako je moglo biti, i vjerujem da ću se vratiti još jači", kazao je Đedović, a potom dodao:

"Žao mi je što se ovo desilo u ovom trenutku, jer sam u Bayernu igrao najbolju sezonu u svojoj karijeri", zaključio je Đedović.

Podsjetimo, naš košarkaš je u meču protiv Dijona za vrijeme provedeno na parketu ubacio 14 poena. 

Đedovićevu povredu pogledajte na 2:22.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.