Defoe: Laž je da navijam za Arsenal

Demantovao glasine medija

Defoe: Laž je da navijam za Arsenal

Endin Čaušević

Legendarni engleski napadač Jermain Defoe ove sezone pruža sjajne partije u dresu Sunderlanda iako se nalazi na zalasku karijere.

Defoe je svojim odličnim igrama ponovo izborio mjesto u reprezentaciji Engleske, a mnogi smatraju da će ovaj iskusni napadač na kraju sezone promijeniti klub. Engleski mediji prenijeli su da je nekoliko klubova zainteresovano za Defoea, a jedan od njih je i Arsenal.

The Sun je prije nekoliko dana objavio da će Defoe sigurno svoju karijeru nastaviti u Arsenalu jer je to klub za kojeg navija od djetinjstva. Poznato je da je Defoe svoju karijeru počeo u West Hamu, a nakon toga je 2003. godine potpisao za Tottenham.

"Laž je da navijam za Arsenal. Moj lokalni tim kada sam odrastao bio je West Ham i rado sam išao gledati njihove utakmice. Jedino što sam volio gledati napadača Arsenala, Iana Wrighta, ali to je to. Nikada nisam bio navijač Topnika", rekao je Defoe.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi