Henry osuo paljbu po zvijezdi Arsenala
Foto: EPA

Ne sviđa mu se Ozil

Henry osuo paljbu po zvijezdi Arsenala

Legendarni napadač Arsenala Thierry Henry nezadovoljan je partijama koje njegov klub pruža u ovoj sezoni, a posebno izdanjima pojedinih fudbalera.

Na Henryjevoj 'meti' našao se Mesut Ozil, za kojeg jedan od najvećih fudbalera Arsenala svih vremena tvrdi da ne pokazuje koliko bi trebao.

"Svi ste vidjeli kakav je Ozil igrač, što je pokazao prošle godine. Ove sezone nije ni blizu tog nivoa, bori se na svakoj utakmici ali, čini mi se, nedovoljno", rekao je Henry, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Velika je obaveza nositi dres Arsenala, a to zna i Ozil. Veliki sam njegov ljubitelj, ali njegove igre ove sezone nisu na nivou velikog kluba kakav je Arsenal".

Mesut Ozil sa Arsenalom ima ugovor do ljeta 2018. godine, a još uvijek nije poznato hoće li ga produžiti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi