Defour: Na meti sam Uniteda

Defour: Na meti sam Uniteda

Dosta se govori o veznjaku Standarda, Stevenu Defouru, a u posljednje vrijeme se povezivao sa Liverpoolom, no on ističe kako zna samo za interes Manchester Uniteda.

Steven Defour je prošle godine doživio lom noge, ali se opet vratio u dobru formu, te se povezuje sa nekim kubovima.

"Znam da me već duže vrijeme prati Manvhetser United, no još uvijek nije bilo službenog kontakta. Ukoliko nastavim ovako igrati postoji mogućnost da se prodam, puno veća nego na početku sezone", reko je 22-godišnji veznjak, koji je u Standardu od 2006. godine, te dodao:

"Puno volim ovaj klub i nekoliko puta sam imao priliku da odem, no odbio sam sve poude. Sada moram drugačije razmišljati, jer dolazi vrijeme za novi izazov u karijeri. Povreda je iza mene, ali i dalje moram vježbati svaki dan kako bi bol u potpunosti nestala."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.