Dejan Blagojević se vratio u Drinu

Stigao i Ćulibrk

Dejan Blagojević se vratio u Drinu

Ekipa Drine iz Zvornika će u proljetni dio prvenstva ući jača za Dejana Blagojevića.

Ovaj 26-godišnji lijevi bek se nakon polusezone u Slogi iz Petrovca na Mlavi odlučio na povratak u Zvornik.

Osim Blagojevića, ekipi Drine se pridružio još jedan bivši igrač ovog kluba, a riječ je o stoperu Slavki Ćulibrku. Ovaj fudbaler je proteklu polusezonu proveo u ekipi Zemuna.

Iz FK Drina su najavili dovođenje još nekoliko novih fudbalera do završetka zimske pauze, a njihove ambicije su već usmjerene na povratak u Premijer ligu, iako iz nje još nisu ispali.

U Drini su svjesni da ih do kraja prvenstva čeka gotovo nemoguća misija. Igrački kadar je oskudan, veliki je broj mladih i neiskusnih fudbalera i treba se desiti pravo čudo pa da Drina opstane u društvu najboljih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvorničane sutra očekuje prijateljska utakmica na pomoćnom terenu stadiona Tušanj protiv Radničkog iz Lukavca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi