Dejan Glišić više nije član FK Krupa

Sporazumni raskid saradnje

Dejan Glišić više nije član FK Krupa

Endin Čaušević

Krupa je pred početak nove sezone Premijer lige BiH dovela veliki broj pojačanja, a među njima bio je i Dejan Glišić.

Krupa se uspjela vratiti u društvo najboljih, te su odlučili pojačati ekipu pred početak sezone. Među pojačanjima bio je i Dejan Glišić koji je odigrao četiri meča u dosadašnjoj sezoni i upisao je jednu asistenciju.

Međutim, Krupa je danas objavila da ovaj 23-godišnjak više nije član ovo kluba, te da je postignut sporazumni dogovor oko raskida saradnje.

"Dejan Glišić više nije član našeg kluba. Dvije strane sporazumno su danas raskinule ugovor, kojeg su ovog ljeta potpisale. Ovaj 23-godišnji vezni igrač u Krupu je bio stigao iz FK Kozara Gradiška. Klub zahvaljuje Dejanu na saradnji i želi mu sreću u nastavku karijere", saopštili su iz Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi