Dejan Maksimović karijeru nastavlja u Zemunu
Foto: NK Istra 1961

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH pronašao novi klub

Dejan Maksimović karijeru nastavlja u Zemunu

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Dejan Maksimović je prije pet dana raskinuo ugovor sa NK Istra 1961, a sada je pronašao novi angažman.

Naime, ovaj 22-godišnji fudbaler sredine terena je danas potpisao ugovor sa Zemunom, pa će svoju karijeru nastaviti u Super ligi Srbije.

Inače, Maksimović je u Istru stigao prošlog ljeta iz Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a za ekipu sa stadiona Aldo Drosina je odigrao 28 utakmica, te je postiga tri gola i dodao isto toliko asistencija.

Dejan Maksimović je karijeru počeo u Kozari iz Gradiške iz koje je 2015. godine otišao u bijeljinski Radnik, da bi dres Mladosti DK obukao na ljeto 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi