Dejan Malinović prošao sa lakšim istegnućem

Dobre vijesti nakon medicinskog pregleda

Dejan Malinović prošao sa lakšim istegnućem

Na sinoćnjem treningu rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je održan u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu lakšu povredu mišića lista lijeve noge doživio je Dejan Malinović.

Desni bek našeg nacionalnog tima koji se sprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru zadobio je jedan lakši udarac, a selektor Dragan Marković odlučio ga je poštedjeti ostatka treninga.

I dok je jutrošnji trening otkazan zbog hladnoće u samoj dvorani jer selektor Marković nije želio novu povredu nekog od svojih izabranika, Dejan Malinović obavio je ljekarski pregled.

Srećom po naš tim Malinovićeva povreda nije ozbiljne prirode već se radi o laganijem istegnuću, a rukometaš francuskog Creteila trebao bi sa treninzima nastaviti već danas, naravno ukoliko naš tim održi trening koji je planiran u poslijepodnevnim satima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.