Dejan Perić novi selektor rukometaša Srbije

Nagrada za dobar rad

Dejan Perić novi selektor rukometaša Srbije

Rukometni savez Srbije (RSS) imenovao je Dejana Perića za novog selektora reprezentacije naših istočnih komšija.

"Dejan Perić do sada je obavljao funkciju vršioca dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, a na osnovu rezultata koje je postigao, kao i onoga što je pokazao odlučeno je da samo dođe do preimenovanja funkcije u selektora. Uvjeren sam da će on nastaviti da svoj posao obavlja kao i do sada", rekao je predsjednik RS Srbije Velimir Marjanović.

Rukometna reprezentacija Srbije nije se uspjela plasirati na proteklo Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali se u Srbiji nadaju da će već zaigrati na narednom Evropskom prvenstvu koje je jedna od glavnih misija za novog selektora, a nekada sjajnog golmana reprezentacije Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.