Dejan Radonjić na listi želja ruskog Unicsa

Rusi u potrazi za trenerom

Dejan Radonjić na listi želja ruskog Unicsa

D. Vejo

Rezultate koje je napravio sa Crvenom zvezdom ove sezone u svim takmičenjima, crnogorskog stručnjaka Dejana Radonjića učinili su traženom robom.

Prema pisanju inostranih medija, on se nalazi na meti ruskog Unicsa koji je uprkos velikim ulaganjima, ostao bez zapaženijih rezultata kako u Euroligi tako i samom šampionatu.

Šefu struke Beograđana ugovor sa Zvezdom ističe predstojećeg ljeta, što govori o tome da će potražnja za Radonjićem biti velika.

Pored njega, u igri za klupu Unicsa navodno su još Georgios Bartzokas, Andrea Trinchieri i drugi.

I ne čudi činjenica da se evropski velikani interesuju za stratega crveno-bijelih, koji je ove sezone sa svojim timom uradio sjajan posao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi