Jagodić već razmišlja o narednoj sezoni - U Doboju završen veliki posao

Vidić produžio ugovor

Jagodić već razmišlja o narednoj sezoni - U Doboju završen veliki posao

E. Oštraković

Fudbaleri Sloge ove sezone igraju zaista sjajno, a to najbolje pokazuje četvrto mjesto na tabeli, ali i plasman u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Vlado Jagodić radi sjajan posao ove seone na klupi tima iz Doboja i neće biti čudo ako Sloga naredne sezone izbori plasman u evropska takmičenja.

A da ozbiljno razmišljaju i o narednoj sezoni najbolje pokazuje posao koji je danas završila uprava ovog kluba.

Tako će sjajni napadač i trenutno drugi strijealc WWin lige Bosne i Hercegovine Dejan Vidić u Slogi ostati još dvije godine.

Vidić koji ima 30 godina imao je važeći ugovor sa Slogom do kraja sezone, a sada je on produžen do januara 2026. godine.

Oglasi

Od svog dolaska u Doboj Vidić je pokazao sjajnu igru i postigao je 18 golova u 24 nastupa u svim takmičenjima.

U WWin ligi odigrao je 21 utakmicu i postigao je 16 golova, te se nalazi na drugom mjestu na listi strijelaca sa samo jednim golom manje od Bilbije koji je prvi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim potpisa Vidića velike vijesti za Slogu je i to što se riješila sva papirologija za Momčiča Mrkaića koji sada ima pravo nastupa za ovaj tim.

Sloga svoju narednu utakmicu igra u petak i to u gostima kod Igmana u Konjicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi