Đekanović i Borac nastavljaju u istom pravcu

Vjeruju u uspješnu sezonu

Đekanović i Borac nastavljaju u istom pravcu

S. Mlaćo

Borac iz Jelaha će i naredne sezone nastupati u Drugoj ligi Centar.

Prekid prvenstva zaustavio je Borac u 'obračunu' sa NK Viss Sim Bau, no u Jelahu se ne predaju.

Ističu da su motivisani i spremni žele dočekati novu sezonu.

Nijedan nogometaš nije izrazio želju da napusti klub što je zaista prava rijetkost u bh. nogometu, no s obzirom na organizaciju samog kluba i korektan i profesionalan rad, to i ne čudi.

Na klupi Borca će ostati ambiciozni Nebojša Đekanović koji je i pored par ponuda odlučio da ostane u Jelahu i nastavi svoju misiju. Ponovo je pohvalio organizaciju kluba, uslove, te sam rad i želju za napredovanjem.

"Prvog jula kreću pripreme, a do tada ćemo raditi uvodno. Poslije toga ćemo odigrati i par pripremnih utakmica, a zakazivat ćemo prijateljske utakmice sa ekipama iz većeg ranga takmičenja. Ambicije ostaju iste i na nama je da radimo", kazao je Đekanović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sretan je zbog ostanka, iako je imao primamljivih ponuda.

"Odlučio sam da ostanem. Ljudi ulažu mnogo u infastrukturu, klub već ima licencu za Prvu ligu. Igrači su zadovoljni, bit će pojačanja, ali ista ćemo dovoditi samo ciljano".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi