Đekanović: Momci su pokazali karakter, volju i htijenje

Pomoćni trener Metalleghea

Đekanović: Momci su pokazali karakter, volju i htijenje

Samir Mlaćo

Prvu domaću pobjedu ove sezone upisali su danas nogometaši Metalleghea na Piroti protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja. (2:0).

Domaći su poveli u prvoj minuti preko Peze, a zatim je Smajić iz penala u 18.minuti pogodio za 2:0 te je pitanje pobjednika već tada skoro pa  bilo riješeno.


Nakon utakmice na Piroti svoj komentar dao je trener u stručnom štabu NK Metalleghe Nebojša Đekanović.

"Napokon smo dočekali da pobijedimo ovdje na Piroti i mislim da to nije kraj. Moram da naglasim da smo mi u ovu utakmicu ušli bez sedam igrača, ali momci su pokazali karakter, volju i htijenje, te im čestitam na pobjedi. Nadam se da će ovo biti motor da dalje nastavimo i da pokažemo da smo sada na mjestu koje ne zaslužujemo i mislim da Metalleghe ima šta pokazati do kraja polusezone", jasan je bio Đekanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I u narednom Jajčani će biti domaćini, ovaj put ekipi Viteza iz istoimenog grada.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti