Đekanović: Sa predsjednikom Dekićem sam se lako dogovorio

Bivši pomoćnik u NK Metalleghe

Đekanović: Sa predsjednikom Dekićem sam se lako dogovorio

Samir Mlaćo

Odlazak Nermina Bašića sa klupe Metalleghea značio je i promjene cjelokupnog stručnog štaba tima iz Jajca.

Nakon Jasmina Kolašinca, Bašićevim stopama krenuo i Nebojša Đekanović koji je u ovaj klub stigao iz teslićkog Proletera.

"Napustio sam Metalleghe, a moj razlog zove se Nermin Bašić. Našao sam zajednčki jezik sa predsjednikom Dekićem, razgovarali smo i svim mogućim detaljima mog ugovora i on je čovjek iz biznisa, te ekstra poznaje materiju. Lako smo se dogovorili oko svega i ja mu se ovom prilikom zahvaljujem. Svim uposlenicima kluba, navijačima, igračima i novom stručnom štabu želim puno uspjeha", kazao je Đekanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na naše pitanje gdje planira nastaviti svoju trenersku karijeru bio je veoma jasan.

"Ja ne stajem, imam ponuda i odvagat ću kako treba, te donijeti konačnu odluku. Čovjek sam od velikih ambicija,  željan puno rada i novih izazova. Jedna od ponuda je i od jednog od najvećih klubova naše zemlje ali i čitave regije FK Sarajevo", dodao je naš sagovornik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi