Bivši hrvatski reprezentativac preuzeo Metalleghe BSI

Imenovan novi stručni štab

Bivši hrvatski reprezentativac preuzeo Metalleghe BSI

NK Metalleghe BSI imenovao je novi stručni štab nakon što je raskinut ugovor sa Nerminom Bašićem. 

Na klupi premijerligaša iz Jajca u narednom periodu će biti nekadašnji hrvatski reprezentativac Mato Neretljak, koji je prethodno vodio Orašje, a njegovi pomoćnici će biti Romeo Šapina i Ivo Vincetić. 

Novi treneri će se danas upoznati sa igračima i voditi trening u Krupi na Vrbasu, gdje će Metalleghe BSI u narednim danima trenirati. Oni će svoj prvenstveni debi imati u subotu kada ovaj mladi klub gostuje u Bijeljini. 

Podsjetimo, Neretljak je kao igrač svoju karijeru započeo u Orašju i još je nastupao za Osijek, Hajduk, Bluewings, Omiyju, Rijeku i Zadar. Za "A" reprezentaciju Hrvatske je odigrao deset utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vijest o novom stručnom štabu je potvrđena na klupskoj stranici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi