Del Bosque: Bili smo pod strašnim pritiskom

Nakon plasmana u osminu finala

Del Bosque: Bili smo pod strašnim pritiskom

Adnan Beganović

Nakon što su Španci pobjedom nad Čileom izborili nastup u osmini finala Svjetskog prvenstva, selektor Vicente Del Bopsque izjavio je da je prezadovoljan što su njegovi izabranici znali odgovoriti na pritisak.


"Pritisak na nas je bio ogroman. Teško je igrati u takvom okruženju i zato sam silno zadovoljan što smo se uspijeli plasirrati u osminu final", rekao je Del Bosque i dodao:

"Znali smo da će utakmica protiv Čilea biti iznimno teška i bila je. No, dobro smo reagirali, drugi put na ovom prvenstvu i zbog toga je moje zadovoljstvo još veće."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.