Del Bosque: Casillas i ja ćemo se pomiriti
EPA

Bivši španski selektor

Del Bosque: Casillas i ja ćemo se pomiriti

Umirovljeni španski selektor Vicente del Bosque nije u dobrim odnosima sa Ikerom Cassilasom. 

Del Bosque poznaje golmana Porta od njegove devete godine, ali njihovi odnosi su se pogoršali kada je objavljeno da će David de Gea biti "jedinica" Španije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. 

"Iker i ja ćemo se pomiriti, riješit ćemo sve nesuglasice sad kada sam otišao s klupe reprezentacije", kazao je Del Bosque u izjavi za španske medije.

Inače, Casillas je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Španije i za "A" tim je od 2000. godine uknjižio 167 nastupa. Svjetsko prvenstvo u Francuskoj za njega je ujedno bilo posljednje u karijeri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi