Del Bosque: Priče o namještanju izbora su djetinjaste

Španskog selektora ne zanima priča Mourinha

Del Bosque: Priče o namještanju izbora su djetinjaste

A. Haznadarević

Nakon što je Jose Mourinho otkrio kako nije želio doći na FIFA-inu svečanost na kojoj su se birali najbolji igrač i trener u protekloj godini zbog toga što je sve već ranije bilo namješteno, stigao je i odgovor od pobjednika Vicentea del Bosquea.

"Tri osobe su mi rekle da su glasale za mene, ali ti glasovi su otišli nekome drugome...", kazao je Mourinho, što je ubrzo demantovano od strane FIFA-e.

 

Najbolji trener svijeta, proglašen upravo na pomenutoj caremoniji u Cirihu španski selektor Vicente del Bosque je upitan da prokomentariše cijelu situaciju kratko rekao:

 

"Ta situacija mi nimalo ne smeta. Za mene je sve to malo djetinjasto. Ne želim davati više komentara, kako bih izbjegao pogrešnu interpretaciju. Čeka nas važna utakmica protiv Finske i to je sve o čemu razmišljam u ovom trenutku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.