Del Bosquea raduje povratak Inieste

Del Bosquea raduje povratak Inieste

Edmir Škorić

Španjolska je u prijateljskom susretu, istina teško, došla do pobjede nad Saudijskom Arabijom (3:2). Selektora Vicente del Bosquea raduje povratak Andresa Inieste.

Veznjak Barcelone se vratio nakon dva mjeseca pauziranja i bio je jedan od ključnih igrača Furije u pobjedi nad Saudijskom Arabijom (3:2).

"Naporno smo trenirali i bio je ovo još jedan korak u našim pripremama. Moramo biti zadovoljno s evolucijom Inieste, koji nije igrao dva mjeseca, tako da je ovo jako dobar osjećaj", kazao je Del Bosque, koji je najavio Cesca Fabregasa u sastavu za četvrtak i utakmicu sa Južnom Korejom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.