Del Piero: Mislio sam da je to samo šala

Još ne vjeruje da Bonucci ide u Milan

Del Piero: Mislio sam da je to samo šala

Endin Čaušević

Italijanski mediji danas su objavili da je Juventus dogovorio prelazak Leandra Bonuccija u Milan što je iznenadilo javnost na Apeninima.

Ranije se spominjalo da bi Bonucci mogao ovog ljeta napustiti Juve, ali da će u tom slučaju karijeru nastaviti u Engleskoj. Juventus nije želio prodavati jednog od svojih najbolji igrača rivalima u Seriji A, no očito je da su se predomislili. 

Naime, Sky Sports je danas objavio da je Juve dogovorio transfer, te da će Bonucci svoju karijeru nastaviti na San Siru. Ova vijest je šokirala mnoge, a oglasio se i legendarni igrač Stare dame Alessandro Del Piero.

"Iznenađen sam, mislio sam da je to samo šala. To je ogromno iznenađenje za mene i nisam mogao da vjerujem da se to dešava. Ne znam šta drugo da vam kažem", rekao je Del Piero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi