Del Piero "zaglavio" u Los Angelesu i upozorio Amerikance: Niste imuni na ovo što se dešava!

Legendarni igrač se oglasio

Del Piero "zaglavio" u Los Angelesu i upozorio Amerikance: Niste imuni na ovo što se dešava!

E. Čaušević

Legendarni italijanski fudbaler Alessandro Del Piero trenutno se nalazi u Los Angelesu i odlučio je upozoriti američku javnost za koronavirus.

Del Piero se ne može vratiti u Italiju jer su granice zatvorene i nije poznato do kada će cijela država biti u karantinu. Legendarni igrač ostao je u Los Angelesu gdje još uvijek nema tolike panike oko pandemije koronavirusa.

No, nekadašnji igrač Juventusa odlučio je upozoriti američku javnost onog što će ih prema njegovom mišljenju sigurno dočekati.

"Nema nekog posebnog savjeta šta da se radi u svemu ovome i zbog toga ljudi nekontrolisano idu u supermarketu i kupuju sve što stignu. Mi Italijani pratimo šta se dešava kući i spremni smo. Amerika sigurno neće biti imuna na koronavirus", rekao je Del Piero.

Njegova izjava uspjela je doći u centar pažnje u američkim medijima, ali mnogi su mu poručili da bespotrebno diže paniku. Ipak, sudeći po onome što se dešava u Evropi čini se da je samo pitanje trenutka kada će koronavirus pogoditi Ameriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi