Delač nije mogao sakriti oduševljenje: Jedva čekam Ligu 12!

Uživao u duelu na Pecari

Delač nije mogao sakriti oduševljenje: Jedva čekam Ligu 12!

Edmir Škorić

Derbi 20. kola Premijer lige između Širokog i Zrinjskog, u kojem je gostujuća ekipa slavila s 4:3, oduševio je bh. sportsku javnost.

U ljepotici na Pecari svi su uživali, kako oni koji su bili na stadionu, tako i mnogi oni koji su putem malih TV ekrana pratili hercegovački derbi.

Jedan od onih koji je s dosta pažnje putem TV ekrana gledao najljepšu utakmicu dosadašnjeg dijela sezone bio je golman Chelseaja na pozajmici u Sarajevu Matej Delač, koji se polako oporavlja od povrede ligamenata koljena.

"Kakva utakmica u BHT Premijer ligi. Široki Brijeg - Zrinjski 3:3. Jedva čekam ligu 12 sljedeće godine", napisao je Delač na svom zvaničnom Twitter profilu u trenutku kada je rezultat na Pecari glasio 3:3.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Možda Delač nije ni slutio da će rezervista Filip Arežina u 90. minuti donijeti pobjedu Plemićima na Pecari. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije