Luda opijanja, bestidne zabave i atraktivne žene za totalni krah propale zvijezde u 26. godini

Nekada je bio među najvećim talentima svijeta

Luda opijanja, bestidne zabave i atraktivne žene za totalni krah propale zvijezde u 26. godini

Admin Čaušević

Bivša mu djevojka je bila pažljiva prema njemu do te mjere da nije ni primjetila da se onesvijestio uslijed konzumiranja prekomjerne količine alkohola. 

Prije tri godine je bio među nositeljima igre svoje ekipe. Igrao je i finale Lige prvaka, bio standarni reprezentativac pred njim je bio cijeli svijet. Međutim sada sa 26 ljeta na svojim plećima tone ka dnu.

"Primijetio sam da imaš uspone i padove. Postoji velika razlika od igrača koji održava kontituitet i igrača koji ima trenutke i to je ono što čini razliku između vrhunskog igrača i igrača sa velikim potencijalom.

"Vrijeme leti i jednog dana ćeš zažaliti, ako ne postigneš ono što mislim da možeš", kazao mu je Jose Mourinho prije dvije godine kad je sjedio na klupi Tottenhama. Sve se ispostavilo tačnim.

Dele Alli je igrao sve osim u kontinuitetu. Stvari su odlazile samo goreg na gore. Lošu situaciju na trenu prenio je i na život van terena.

Opijao bi se do besvijesti, ludo zabavljao i družio se atraktivnim djevojkama. Bilo po brojim klubovima u Londonu, bilo na egzotičnim destinacijama širom Mediterana. Jedno vrijeme je internetom kružio i njegov eksplicitni snimak seksa sa jednom od djevojaka.

Oglasi

 Dele Alli had to be helped to his feet by two men after he collapsed on a sun lounger during a holiday

Kada je bio u vezi sa Ruby Mae prije tri godine tokom odmora na otoku Mykonos toliko se napio da je pao u nesvijest, a da mu to djevoka nije ni primjetila.

 Dele's girlfriend Ruby Mae seemed unaware at first that he had passed out on the sun lounger

Tek kasnije je pozvala pomoć, a tada 23-godišnji Alli uopšte nije mogao da stoji na nogama te su ga do hotelske sobe odvela dvojica krupnih momaka.

England's Dele Alli, Jack Grealish and James Maddison ignore Covid-19 rules  in Ibiza | Daily Mail Online

Oglasi

Međutim, tada nije naučio lekciju. Nastavio je da živi nekontrolisano. Na terenu se nije vraćao u formu. Nije pomogao ni odlazak u Everton. Ostavila ga je i djevojka Ruby zato što je previše igrao video igrice.

The couple appeared loved-up as they holidayed in Capri

U međuvremenu je mijenjao i partnerice. Prvo je jedno vrijeme bio u vezi sa kćerkom Pepa Guardiole, Marijom. Ali ni to nije previše trajalo pa se skrasio sa Cindy Kimberly.Ljetos su ga paparazzi uhvatili kako bestidno uživa sa partnericom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tokom ljeta je stigao u Bešiktaš. U periodu kada su pred njim najbolje fudbalske godine, otišao je u ligu koja je mamac za veterena. Do sada je uspio skupiti četiri nastupa i zabiti jedan gol.

Na eventualni povratak u reprezentaciju Engelske može zaboraviti. Upitno je da li će ga više i htjeti na Goodison Parku kada mu istekne posudba u turskom velikanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti