Dele Alli produžio ugovor s Tottenhamom

Dobio bolje uslove

Dele Alli produžio ugovor s Tottenhamom

Engleski reprezentativac Dele Alli produžio je vjernost Tottenhamu. 

Alli je na White Hart Line stigao 2015. godine i u međuvremenu je postao jedan od ključnih igrača Tottenhama, a londonski klub je danas potvrdio da je s njim ugovor produžen do 2022. godine. 

Ovaj 20-godišnji vezni fudbaler je dobio bolje uslove u novom ugovoru, a ovim činom u Tottenhamu su pokazali da itekako misle na budućnost.

"Sretan sam što sam ovdje i što igram za Tottenham. Ne mogu da zamislim bolje, sa ovakvim navijačima i trenerom i mladim timom, ovo je sjajno mjesto", izjavio je Alli za klupsku stranicu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi podsjetiti da je Alli ponikao u trećeligašu Milton Keynes Donsu, a od oktobra 2015. godine nastupa za "A" reprezentaciju Englesku. Do sada je uknjižio 13 nastupa i postigao jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi