Dele Alli provocirao navijače Arsenala, pa dobio flašu u glavu

Ovo nismo navikli gledati na engleskim stadionima

Dele Alli provocirao navijače Arsenala, pa dobio flašu u glavu

Endin Čaušević

Tottenham se plasirao u polufinale engleskog Liga kupa nakon pobjede u gostima protiv ljutog gradskog rivala Arsenala sa 2:0.

Gostujući tim do pobjede je došao golovima Sona i Dele Allija, te se tako osvetio Arsenalu za poraz u Premiershipu od prije nekoliko sedmica.

U drugom dijelu Dele Alli se našao na udaru navijača Arsenala. On je u nekoliko navrata provocirao navijače, a oni su žestoko vratili. Allija je pogodila flaša u glavu koju je bacio jedan od navijača, a igrač Tottenhama nastavio je s provokacijama.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Sto si trazio to si dobio ,sasvim jednostavno...
24 3
Bayern Munchen
Posla nema dok sebi ne nades sam
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi